• november

    26

    2021
  • 210
ER DET SMART Å TA VARE PÅ DINE NEGATIVER

ER DET SMART Å TA VARE PÅ DINE NEGATIVER

Å bruke analoge fotokameraer var meget populært gjennom mange år, men har du noen gang lurt på hvorfor fotobutikkene la ved negativer når dine papirbilder ble returnert til deg?

Filmnegativer spiller en viktig rolle innenfor fotografi, nettopp fordi det er fra disse negativene at papirbildene dine blir laget.

Negativer er de små rødbrune film originalene (råmaterialet) som lages når du har tatt bilder med et analogt fotokamera. På grunn av deres små størrelse og gjennomsiktighet, kan det være vanskelig å si hvilket bilde som er hva når du ser gjennom en rull med negativer. Av denne grunn kan det være veldig fristende å kaste negativene.

Men før du bestemmer deg for å kaste dine negativer i søpla, bør du revurder verdien og betydningen de har for bildekvaliteten. Skanning av rengjorte negativer gir både de skarpeste og den beste kvalitet på dine bilder. Bildene får flere detaljer, bedre klarhet og fargekvalitet, sammenlignet med skanning av Papirbilder.

Så det anbefales på de sterkeste at du tar vare på dine negativer. Heldigvis er negativer små, så de vil i det minste ikke ta opp så mye plass ved oppbevaring.

Husk at negativer er veldig skjøre og utsatt for skade sammenlignet med papirbilder. Vi anbefaler derfor at du digitaliserer dine negativer for å sikre at du har sikkerhetskopi av dine bilder i flere formater.

Fotogull digitaliserer de fleste negativ typer til digitale filer på en minnepenn, harddisk eller nedlasting, for deg betyr dette at du enkelt kan dele dine høykvalitetsbilder med dine kjære uten å bruke en kostbar skanner eller mørkerom.

 

PAKKETILBUD

Ikke la kostbare familiebilder og hjemmevideoer samle støv og falme bort. Konverter dem til digitalt format i dag slik at de er beskyttet, bevart og vil vare for alltid.

Bestill Online
Siste innlegg
Mest sett
Anmeldelser

© Copyright 2017-2024 Fotogull