• november

    19

    2021
  • 203
HVOR LENGE KAN DU FORVENTE AT DINE LYDKASSETTER VARER

HVOR LENGE KAN DU FORVENTE AT DINE LYDKASSETTER VARER

Mange mennesker har fortsatt sine mixtape lagret hjemme. Jepp, du leste riktig. MIXTAPES. Lydkassetter var tingen, den nye mote om du vil, tilbake på 80 tallet. Folk bar sine lydkassetter med stolthet. Men alle gode ting må ta slutt. Dessverre!

Så, nå som vi er forbi 80-tallet, hvor lang holdbarhetstid har de små rektanglene som er fulle av musikalsk gull? Når de er godt ivaretatt, har lydkassetter en levetid på 30 år. Imidlertid kan mange faktorer forkorte denne levetiden betraktelig. Og på dette tidspunkt har du sannsynligvis gjort regnestykket. Det har gått nesten 40 år, noe som betyr at dine lydkassetter kan være i fare!

La oss se nærmere på hva som kan skade dine kassettbånd:

  • Sollys
  • Fuktighet
  • Støv
  • Skadedyr (mus, insekter, osv.)
  • Ekstrem varme/kulde
  • Feil oppbevaring

Så hvordan kan vi beskytte og forlenge levetiden til dine lydkassettbånd? Her er noen ideer!

Trygg lagring

Oppbevaring er nøkkelen! Spesielt hvis du ikke bruker lydkassetter til å lytte eller reflektere over dine minner. Sørg for å oppbevare minnene i en vanntett og solid beholder (ikke papp). Dette vil beskytte lydkassettene mot all naturlig slitasje som følger med loft, garasjer og kjellere.

Digitaliser dine minner

Så, det har gått nesten 40 år og mye har skjedd siden da. Vi har nå avansert teknologi som faktisk kan beskytte og holde dine minner i live! For de foreldrene som spilte inn babyens første ord, for den håpefulle musikeren der ute som spilte inn sin første hit midt på natten, eller til og med for de som ønsket å spille inn et spesielt øyeblikk i tiden, disse lydkassettene er alt. Med Fotogull sine tjenester vil dine minner ikke bare bli bevart, men de kan deles! Det er enkelt: bare send inn dine lydkassetter, vi digitaliserer dine minner til .mp3 filer som kan leveres på minnepinn eller via digital nedlasting! Dine Minner er tilbake til deg i løpet av bare noen få uker med de nye digitale kopiene.

Vedlikehold

Ja, dette er et element som må legges til på jobblisten din, men la oss innse det, du vil gjøre alt for å beskytte dine minner! Med noen måneders mellomrom, sjekk dine kassetter, fjern støv og tørk av dem forsiktig med en q-tip og spill deretter av lydkassettens innhold for å sikre at båndet ikke er løsnet eller blitt ødelagt. Ja, enda et ekstra ork. Men igjen, du kan bare få dem digitalisert.

Dine minner er viktig for deg! Som de burde være, de har den dyrebare fortiden som ingen kan få tilbake. Det er derfor det er ditt ansvar å ta vare på din historie, ta vare på din fortid og begynne å bevare for fremtidig nytelse. Dine minner betyr noe og er viktige for så mange mennesker, så hvorfor ikke holde dem trygge og dele dem med verden!

PAKKETILBUD

Ikke la kostbare familiebilder og hjemmevideoer samle støv og falme bort. Konverter dem til digitalt format i dag slik at de er beskyttet, bevart og vil vare for alltid.

Bestill Online
Siste innlegg
Mest sett
Anmeldelser

© Copyright 2017-2024 Fotogull