• november

    12

    2021
  • 183
KAN JEG SE SMALFILM UTEN PROJEKTOR

KAN JEG SE SMALFILM UTEN PROJEKTOR

Se for deg dette scenariet.

Du hjelper dine besteforeldre med å rydde i deres skap, som et snilt barnebarn, og du snublet over en gammel skoeske. Inne i esken finner du en gullgruve av gamle 8 mm og Super 8 filmruller.

Etter ytterligere rengjøring av skapet, oppdager du at det ikke er noen filmprojektor i sikte. Din bestefar sier at den gikk i stykker for flere tiår siden.

Så, hvordan kan du få sett filmene? Er det mulig å se filmene uten filmprojektor?

Vel, hvis du har en lupe eller et stort forstørrelsesglass (som 10X forstørrelse), kan du kanskje se individuelle bilder. Men ikke tenk tanken på å prøve å projisere dem på veggen med en lommelykt. Det vil ikke fungere.

Så svaret er egentlig nei.

Dessuten, selv om du hadde hatt en filmprojektor tilgjengelig, har nok de gamle filmene blitt enda mer skjør enn de allerede var, med alderen. De små hullene på siden av filmen som brukes til å trekke den fremover kan ha blitt sprø eller ødelagt. Du ønsker vel ikke å skade filmen mer ved å gjøre den ugjennopprettelig?

Det beste alternativet for å se hvordan bestemor og bestefar pleide å være, er å sende disse filmrullene til en profesjonell digitaliseringstjeneste, som Fotogull.

Her håndteres hele digitaliseringsprosessen fra start til slutt. Alt du trenger å gjøre er å sende inn din boks med filmruller, og vårt team med profesjonelle digitaliserere vil starte jobben med og konvertere de verdifulle minnene til digitale .mp4 filer som enkelt kan deles med familie og venner.

Dette er den eneste måten å se hva som er på dine besteforeldres 8 mm og Super 8 filmruller uten filmprojektor.

Og det beste er at dine besteforeldres minner nå kan bevares i generasjoner fremover!

 

PAKKETILBUD

Ikke la kostbare familiebilder og hjemmevideoer samle støv og falme bort. Konverter dem til digitalt format i dag slik at de er beskyttet, bevart og vil vare for alltid.

Bestill Online
Siste innlegg
Mest sett
Anmeldelser

© Copyright 2017-2024 Fotogull