• november

    5

    2021
  • 324
ANALOG VS DIGITAL

ANALOG VS DIGITAL

Hvis du vurderer å digitalisere dine analoge medier, og leser på Fotogull sin nettside, lurer du kanskje på hva forskjellen er mellom disse to medieformatene.

Lyd og film

Analog lyd og film tas opp på magnetisk film eller bånd, i form av kassetter, videobånd eller filmruller. Dette krever både et medium og en enhet for avspilling. Elektriske pulser registreres på filmen, som kan leses av avspillingsenheter, og disse konverteres tilbake til en elektrisk strøm for visning eller lytting. Digital film eller lyd, omtrent som i fotografering, er avhengig av datastyrt teknologi som kan brukes til å ta opp video eller lyd direkte på en digital enhet, for eksempel et digitalkamera eller en mikrofon.

Fordeler med digitale medier

Det er en rekke fordeler med digitale medier. For det første kan analoge medier, som er avhengige av kvaliteten på materialene som brukes til å lage det originale opptaket, være upålitelige. Det er alltid en sjanse for at media kan bli skadet under oppbevaring. Bånd kan få mugg eller sopp, og bilder kan bli klissete eller vannskadet hvis de ikke oppbevares riktig. Dessuten er analoge medier klumpete og tar opp plass i skapet ditt. Digitalisering av de analoge mediene vil tillate deg å holde alle dine medier på ett sted. Digitaliserte medier er langt enklere å redigere og dele. Digitalisert video er en fin måte å kutte ut bånd- eller filmlengdene du kanskje ikke vil ha.

Fotogull sin prosess for digitalisering av medier er enkel og lett. Legg inn en bestilling, og du vil motta en frakt etikett slik at din bestilling kan spores frem til vårt digitaliseringsverksted. Når våre tekniske eksperter er ferdige med å digitalisere din bestilling, vil dine analoge medier bli sendt i retur, sammen med de digitaliserte filene dine hvis du har valgt minnepenn eller harddisk som lagringsmedium. Har du valgt å motta filene via nettsky vil du motta en link på e-post der du kan laste ned filene dine.

PAKKETILBUD

Ikke la kostbare familiebilder og hjemmevideoer samle støv og falme bort. Konverter dem til digitalt format i dag slik at de er beskyttet, bevart og vil vare for alltid.

Bestill Online
Siste innlegg
Mest sett
Anmeldelser

© Copyright 2017-2024 Fotogull