• oktober

    30

    2021
  • 174
HVORDAN PAKKER JEG MINE PAPIRBILDER FOR DIGITALISERING

HVORDAN PAKKER JEG MINE PAPIRBILDER FOR DIGITALISERING

Polaroid. Engangs kamerafilm. Digitale utskrifter. Vi har gått gjennom litt av en foto evolusjon det siste århundret. Og selv om vi kan knipse og dele et bilde i løpet av sekunder i dag, besto «deling av bilder» den gang vanligvis av venner og familie som satt rundt i en stue og så i et fotoalbum.

Selv om disse bildene ser ganske beskyttet ut i de små plasthylsene, er sannheten at de forfaller for hvert år, hver dag og hver time som går. Det finnes imidlertid gode nyheter, de kan ivaretas igjennom digitalisering. Og vi hjelper gjerne til!

Så la oss gå gjennom et av de mest stilte spørsmålene vi mottar, «hvordan pakker jeg mine papirbilder for digitalisering»?

Hvor mange fotoutskrifter er tillatt?

Ved bestilling av våre pakketilbud kan du velge mellom 10, 20 eller 40 gjenstander.
1 stk. gjenstand = 50 stk. fotoutskrifter (polaroidbilder eller løse papirbilder opp til 21×91 cm)

Så i en pakke med:

  • 10 gjenstander kan det være 500 stk. fotoutskrifter (polaroidbilder eller løse papirbilder)
  • 20 gjenstander kan det være 1000 stk. fotoutskrifter (polaroidbilder eller løse papirbilder)
  • 40 gjenstander kan det være 2000 stk. fotoutskrifter (polaroidbilder eller løse papirbilder)

Alternativt kan du bestille et egendefinert antall fotoutskrifter til digitalisering via vår nettbutikk.

Hvordan skal jeg sende mine fotoutskrifter?

Vi vet hvor viktige dine fotoutskrifter er for deg, det er derfor vi gjør alt i vår makt for å holde dem trygge under hele digitaliseringsprosessen, alt fra frakt til mottak. En foretrukket metode å sende fotoutskrifter på er å legge dem i en solid pappkartong, alternativt i en sandwichpose eller konvolutter i grupper på 50 stk. Dette vil bidra til å holde dem organisert og beskyttet gjennom hele prosessen.

Hvilke fotoutskrifter kan ikke digitaliseres?

Det er viktig å merke seg at fotoutskrifter som sendes i en hvilken som helst type omslag, ramme, karusell, boks eller album, ikke anses som akseptable formater for digitalisering. Så du må sørge for at regelen om løse fotoutskrifter (polaroidbilder eller papirbilder) følges for å sikre deg at dine fotoutskrifter blir digitalisert.

Vi kan digitalisere et bredt spekter av fotoutskrifter, men vår digitaliseringsprosess har grenser for størrelse. Eventuelle fotoutskrifter større enn 21 x 91 cm kan ikke digitaliseres i vårt digitaliseringsverksted.

Og det er det, ganske enkelt og greit.

PAKKETILBUD

Ikke la kostbare familiebilder og hjemmevideoer samle støv og falme bort. Konverter dem til digitalt format i dag slik at de er beskyttet, bevart og vil vare for alltid.

Bestill Online
Siste innlegg
Mest sett
Anmeldelser

© Copyright 2017-2024 Fotogull